Každoročne na našu školu príde veľa nových žiakov a raz za čas prídu aj noví učitelia. Tento rok sme si pripravili malú anketu so žiakmi prvých ročníkov (I.A, I.B, I.C, I. AJ a I.PA), aby sme zistili, čo majú tohtoroční prváci na našej škole najradšej. Na naše otázky odpovedalo celkom 129 prvákov, ktorých najčastejšie odpovede sa dozviete v tomto článku.
Ďakujeme všetkým prvákom, ktorí sa zúčastnili tejto ankety!

Okrem nových žiakov prvých ročníkov pribudla na našej škole aj nová členka učiteľského zboru Mgr. Petra Bartová, ktorej sme sa tiež spýtali pár otázok týkajúcich sa jej nového pôsobiska:

Prečo ste sa rozhodli vyučovať práve na našej škole?
Určite kvôli jazykom, keďže som predtým doučovala anglický jazyk. Samozrejme aj kvôli tomu, že toto gymnázium je jedno z najlepších v Nitre a okolí.

Čo máte na tejto škole najradšej?
Ak budem úprimná, tak jedlo. Naozaj mám veľmi rada jedlo na tejto škole, ale samozrejme aj celkový prístup a systém školy, mojich kolegov i pracovitých žiakov :).

Všetkým prvákom aj pani profesorke prajeme veľa šťastia, plno nových skúseností a zážitkov u nás na Golianku!

I.PA
Na Golianku je našou obľúbenou pani profesorkou Sonička Kisová, no i pani profesori vo všeobecnosti sú všetci veľmi milí. Tiež nám tu spríjemňujú dni kamaráti, návštevy bufetu ale i matematika!

I.AJ
Na tejto škole sme si najviac obľúbili nášho spolužiaka Dávida Galambosa ako aj našu pani profesorku triednu Evku Dobiaš a samozrejme nezabúdajme na bufet.

I.A
Golianko sa nám zapáčilo vďaka našim profesorom, nášmu super kolektívu, pani profesorke triednej Darinke Račkovej a samozrejme v neposlednom rade nášmu školskému bufetu.

I.B
Naše srdcia si táto škola získala vďaka pareným buchtám zo školskej jedálne, skvelým imatrikuláciám, pekným oddychovým zónam, bufetu, tak ako aj profesorom (najmä pánom profesorom Horváthom).

I.C
Golianko sa nám páči najmä vďaka super bufetu s úžasnou pani bufetárkou, dlhým prestávkam a samozrejme vďaka profesorom!

 

[text: Romana Hupková; foto: Adam Kožík]